2015. január 4., vasárnap

Indul 2015

Először is: Boldog Új Évet!

Új év kezdődött, ilyenkor mindenki fogadalmakat tesz. Én nem :) Számomra az év vége nem jelenti semminek a lezárását, és az új év sem valami újnak a kezdetét. Persze, ott van, hogy új év, meg másik számot kell írni a dátumba, de ez csak adminisztráció.

Nézzük, mi várható tőlem idén, mit tervezek.

Éppen benne vagyok egy regény javításában, amelyikről tavaly azt írtam, hogy év végén megjelenhet. Nos, egyelőre nem fog, remélem, hogy idén, de inkább nem mondok semmit. Van még javítanivaló rajta, és gőzerővel dolgozom, most ez a prioritás. Viszont egyre mélyebbre és mélyebbre ások a karaktereimben, és egyre többet írok hozzá. Majd kiderül, mi lesz a vége. Se címet (mert még nincs), se kiadót (az már van) nem akarok mondani, amíg nem biztos az egész.

Nemsokára megjelenik egy mesekönyvem (tavasszal talán?). Kiadó van, úgy néz ki, végre megvan az illusztrátor is. Nemsokára bővebben írok erről a projektről, most ez nagyon izgat.

Az Aranymosás pályázaton e-book megjelenést nyert Vércseppek című fantasy regényem is szerkesztésnek indul idén, remélhetőleg nyár környékén.

Van tervbe véve két mese, egy ifjúsági fantasy erre az évre, amelyeket mindenképpen meg akarok írni.

Van persze "komolyabb" anyagom is, de az olyan komolynak látszik egyelőre, hogy nem merek nekiülni. Ahhoz több időre, elmélyülésre lenne szükségem. Ami nincs.

De majd lesz :) Optimista vagyok :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése