Vadhajtás

Kiadó: GABO kiadó
Szerkesztő: 
Kleinheincz Csilla
Borító: 
Csigás Gábor
ISBN : 9789634060826
Megjelenés : 2015.04.23
E-book

Fülszöveg: Te uralod a képességedet, vagy ő ural téged? Azzá válhatsz-e, amivé válni szeretnél? 
Eszter különleges tehetséggel rendelkezik, de egymaga nem biztos, hogy képes irányítani a benne rejlő erőt. 
Botond a saját útját akarja járni, próbál elszakadni múltjától. Vajon lehet-e jobb tanítója Eszternek, mint amilyen az ő mestere volt? 
Aziz, az ősi világ tűzszelleme mindig másokat szolgált. Úgy érzi, Eszterben megtalálta a kulcsot, amely az örök szabadság zárját nyitja. 
Nasira, az érzelmeitől megfosztott huri pedig csak újra önmaga szeretne lenni és megtörni az testét-lelkét gúzsba kötő évezredes átkot. De bízhat-e bárkiben is? 
Emberek és szellemek, szeretet és gyűlölet, testek és lelkek fonódnak össze ebben a történetben.

Vélemények:

"Nem vagyok fantasy olvasó, valószínű ezért kevesebbet is adott nekem ez a regény, mint másnak. A második felétől elboruló világ és karakterek nagyon sokat dobnak a könyvön, ráadásul kifejezetten tetszett, hogy mind a négy fő karakter gyarló, önző, arrogáns – mégis tökéletesen érthető és hihető (bár az érzelemnélküliséget nem tudtam elképzelni, és szerintem itt-ott a szerző is megcsúszott ezzel). Félelmetes, hogy Eszter karakterén már a kezdetekkor látszik, mennyire labilis, kapcsolatfüggő, súlyos önértékelési problémákkal, és hogyan válik mindez a hatalomnak hála igazi őrületté. A legjobb figurának talán Azizt, az ifritet tartanám, mert ő valahol tényleg racionálisan önző, csak kis mértékben vezérlik – eleinte – az érzelmei. Ráadásul mindent fel akar gyújtani, amivel közel tud állni az emberhez egy frusztráló nap után. 
Kiemelném még, hogy bár az elején nekem elég unalmas volt, a végére már felpörög, és nagyon filmszerűvé válik, még ha maga a stílus nem is lehengerlő, persze erre egy akcióregénynél nincs is szükség. 
Összességében kellemes olvasmány, nem váltja meg a műfaját, de kikapcsolódásnak nagyon jó, illetve arra is, hogy a nyugodt történetekhez szokott olvasó kimozduljon a komfortzónájából." - Acélpatkány

"Idén ez a második könyv, amit képtelen vagyok csillagozni. Nem tudom, hogy a Vadhajtás iszonyatosan jó, vagy iszonyatosan rossz, ezért nem merek neki egy szem csillagot sem adni. 
A történet koncepciójába és a kivitelezésébe nem tudok belekötni, viszont történnek benne olyan dolgok, amikkel én nem tudok és nem is akarok azonosulni, emiatt számomra veszett az élvezeti értékéből. Mindemellett ott vannak a szereplők, akik viszont jók, jól is vannak felépítve, mégsem tudom eldönteni, hogy hányadán is állok a könyvvel. Patt helyzet, de ez van. :)" - Pöfivonat

1 megjegyzés:

 1. Szia Attila,
  Olvastam a Bezár a fényt. Szerintem szuper volt. Szeretném elolvasni a Vadhajtást is, de nem lehet a könyvet nyomtatott könyv formájában beszerezni sehol. (kell hogy egy könyvnek illata és tapintása legyen) Nincs véletlenül egy a polcodon? Megvenném.
  Várom szíves válaszod.
  Üdvözlettel:
  Andrea
  krianko@citromail.hu

  VálaszTörlés