2015. június 3., szerda

Könyvhét, dedikálások

Holnap kezdődik az Ünnepi Könyvhét Budapesten, a Vörösmarty téren. Június 6-án, szombaton dél és hat között többfelé is meg fogok fordulni, ugyanis két kötetet is dedikálni fogok, és egy csomót dedikáltatni.

Nagy boldogságomra megjelenik limitált papírkiadásban a Vadhajtás, és ennek örömére mindenkit szeretettel várok 13:00-tól a GABO standjánál (46-os). Ajándékba "félperces" történet is jár minden dedikálás mellé.

Aztán ne is menjetek sehová, mert 14:00-tól Moskát Anita dedikálja új regényét, a Horgonyhelyt, ami szerintem az év egyik legnagyobb durranása lesz.

16:00-tól pedig Kleinheincz Csilla dedikálja regényeit, az Ólomerdőt és az Üveghegyet (mivel ez utóbbit még nem szereztem be, ezt pótolni fogom).

Az a jó, hogy Anita és Csilla között pont van egy óra szünet, amikor mindenkit átcsábítanék a Ad Astra kiadó pavilonjához, a 107-eshez, ugyanis megjelent egy vadiúj sci-fi antológia, benne 16 szerző írásával. A hetedik novellát, az Alvilágosodást jómagam szereztem, így többed magammal dedikálni is fogjuk a kötetet. Ráadásul, aki a helyszínen veszi meg az antológiát, A3-as posztert is kap ajándékba.

Aztán az Agave kiadó standja környékén fogok felbukkanni, mivel 17:00-tól Markovics "Barandon Hackett" Botond dedikálja az Időutazás tegnapját. Azt is meg kell még vennem, de az egy jó alkalom lesz rá :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése